Glad sommar önskar Andersson Company!

Andersson Company ser tillbaka på en intensiv vår med många intressanta och spännande projekt. Ett exempel är BRF Rådhusbron i centrala Eskilstuna, där vi i egen regi uppfört ett modernt och centralt boende där inflyttning skedde i juni. Vi har även i egen regi totalrenoverat Vällingbys gamla läkarhus och förvandlat det till lokaler att hyras ut för äldre- demens- och LSS-boenden. Inflyttning sker i augusti.

Under året har vi även fått förtroendet att vara totalentreprenör i flera nya projekt som fortsätter under hösten, bland annat i Silverdal, Sollentuna där vi uppför radhus och kedjehus, i Ulvsunda Slottspark, Bromma där vi bygger parhus och i Rinkebys nya område Rinkebyterassen, där vi bygger bostadsrättslägenheter som kopplar ihop stadsdelen med naturnära Järvafältet. I slutet av maj togs första spadtaget för kvarteret Poeten i Solna och i höst startar bygget av kvarteret Skalden i samma område. Totalt uppförs 485 lägenheter och produktionstiden är cirka tre år.

– Vi är stolta över att kunna bidra till unika och moderna boendemiljöer som förbättrar för både människor och samhälle, och ser fram mot en fortsatt intensiv höst, säger Jan Andersson, koncernchef Andersson Company.