Byggstart för Torghuset i Rinkeby

Nu är bygget igång av Torghuset i det nya området Rinkebyterrassen i Rinkeby.

– Grundläggningen beräknas ta ungefär fyra veckor, arbetet går bra och löper på enligt plan, säger Joakim Mellbin, produktionschef på Andersson Company.

Andersson Company bygger Torghuset på uppdrag för Alm Equity. Den åtta våningar höga fastigheten rymmer 61 bostadsrätter, välplanerade och yteffektiva 1:or och 2:or, och en lokal. Inflyttning är planerad till januari 2018.

Genom det nya området Rinkebyterrassen förlängs det moderniserade Rinkebystråket till en utsiktsplats med fin vy över Järvafältet, ett natur- och strövområde med motionsspår och cykelväg. Området har nära till kommunikationer, till Kista, centrala Stockholm och till Bromma flygplats. Utöver Torghuset bygger Andersson Company även på uppdrag för Alm Equity RT 16 – ett unikt 16 våningar högt landmärke i samma område, med totalt 114 bostadsrätter.

Läs mer på Torghuset, Rinkebyterrassen. Vill du veta mer? Kontakta gärna Joakim Mellbin, Andersson Company, telefon 076 496 07 77 eller mejl joakim.mellbin@anderssoncompany.se.

 

Torghuset Rinkebyterrassen

Torghuset, Rinkebyterrassen, Rinkeby