Entreprenadingenjör

Andersson Company är ett expanderande företag med åtaganden som omfattar hela byggprocessen: från konceptskede till hyresgästanpassning och förvaltning. Merparten av våra uppdrag är centralt belägna bostadsprojekt med inslag av lokaler, i Stockholm, Uppsala, Enköping och Eskilstuna.

I rollen som entreprenadingenjör arbetar du nära arbetschef och platschef. Med rätt person i rollen kan den också innebära övergripande ansvar för andra entreprenadingenjörer samt inköpsansvarig.

Arbetsuppgifterna innehåller både affärsutveckling, inköp och produktion. Du utformar handlingar för inköp, ser till att regleringar från myndigheter följs och att beställares önskemål tillgodoses, du gör budget tillsammans med arbetschef och platschef och andra underlag för planering och du deltar i ekonomiska avstämningar.

Vi söker dig som som vill påverka och effektivisera byggprocesserna, som har lätt för att skapa bra relationer, som är affärsmässig, noggrann och samtidigt innovativ. Du gillar att komma på nya lösningar för kundens och företagets bästa. Vi ser gärna att du har byggteknisk utbildning eller motsvarande. Du kan de regelverk som gäller i byggprocessen och har erfarenhet av byggproduktion, planering och inköp. Har du inte tidigare arbetat som entreprenadingenjör kanske du har provat rollen som arbetsledare, platschef eller projekteringsledare.

Vill du veta mer om Andersson Company eller rollen?
Kontakta VD Patrik Toresäter, patrik.toresater(a)anderssoncompany.se, eller Inköpsansvarig Victor Ericsson, victor.ericsson(a)anderssoncompany.se. Läs mer om Andersson Company under Om oss.