HEM/KARRIÄR

ANSTÄLLNING

EN TRYGG ARBETSMILJÖ OCH ETT STARKT TEAM MED FOKUS PÅ PERSONLIG UTVECKLING

Andersson Company Byggnads AB är ett dynamiskt företag som strävar efter att rekrytera duktiga medarbetare. Vi anställer tjänstemän och är alltid intresserade av att få lära känna Dig och se var i vår organisation Du passar in.

LEDIGA JOBB

career
career
2300+Lägenheter byggda
23Anställda
38 årI branchen

LEDIGA TJÄNSTER

Just nu har vi inga specifika roller lediga men vi tar mer en gärna in en spontanansölkan. Hos oss finns det alltid plats för rätt medarbetare. Hör av dig!

DET GÖR JAG GÄRNA

För dig som är student och letar en utvecklande arbetsmiljö

Stora utvecklingsmöjligheter, trevliga kollegor och byggprojekt som utvecklar dig, ditt projektteam och hela samhället. Är du intresserad av att inleda din karriär i byggbranschen på ett medelstort byggföretag med många spännande projekt – skicka in en spontanansökan och starta en utvecklande resa med oss!

Är du intresserad?

Praktik eller examensarbete?

Under din praktik får du handledning och stor möjlighet till personlig utveckling. Vi anstränger oss för att din praktiktid ska bli lärorik och för att du ska få en god uppfattning av vår bransch och våra arbetsplatser. Vi erbjuder praktikplats till dig som studerar vid högskola och universitet eller går en yrkeshögskoleutbildning med LIA. Vi ser praktik som ett sätt att komma i kontakt med framtida medarbetare och gör därför vi ett noggrant urval bland ansökningar. De flesta av våra praktikplatser finns inom produktion, men även inom till exempel BIM och kalkyl. Vi ser även examensarbeten som ett bra sätt att lära känna dig som studerar och vill utvecklas i byggbranschen. Vi tar gärna emot din intresseanmälan och vi stämmer kontinuerligt av anmälningarna med organisationens behov och möjligheter att ta emot studenter. Din intresseanmälan skickas till info@anderssoncompany.se och ska innehålla:

  • CV
  • Var tydlig med vilken utbildning och inriktning du läser.
  • Personligt brev
  • Ange önskemål om inriktning på praktiken
  • Betyg
  • Utdrag på hittills avklarade studier
Logga

Vi jobbar för att hjälpa våra anställda att utvecklas i en trygg miljö

Vår personal är en långsiktig investering där fokus ligger på personliga mål och utveckling i linje med företagets mål. I en flexibel organisation finns stora möjligheter att få göra det du själv brinner för. Vi tror på att engagemang och samhörighet är nyckeln till en trivsam arbetsplats och ett lyckade projekt.